Materiale publicitare Home Servicii Contact Portofoliu
© 2015 Marketing Media

Materiale pentru promovare

Pentru promovarea unei afaceri sunt necesare asa zisele materiale promotionale, cele care, vizual, iti promoveaza afacerea prin simpla lor existenta. In aceasta categorie intra flyer-ele, brosurile, magnetii publicitari, obiectele inscriptionate, newsletter-ele, cartile postale si orice fel de alte materiale vizuale care atrag atentia asupra afacerii tale. Materialele pentru promovare sunt absolut necesare pentru a aduce la cunostinta potentialilor clienti serviciile si produsele pe care le oferi. Materialele tiparite tin de promovarea traditionala si au un impact destul de puternic, mai ales daca sunt realizate targetat, pentru grupul tinta ales.

Materiale pentru evenimente

In categoria materialelor publicitare penru evenimente intra brosurile, magnetii publicitari, pungile si tricourile personalizate, materiale care se distribuie, cu precadere cu ocazia targurilor si evenimentelor unde participa foarte multi oameni. In functie de tipul de afacere pe care il ai sse aleg si tipurile de materiale care pot fi executate pentru a-ti mari audienta si vizibilitatea.

Ocazii speciale

Materialele pentru ocazii speciale sunt cele care se ofera clientilor deja existenti sau potentialilor clienti cu ocazia sarbatorilor internationale de genul Craciunului sau Pastelui. In aceasta categorie intra agendele, pixurile, scrumierele, brichetele, toate personalizate. Materialele promotionale pentru ocazii speciale nu necesita o investitie financiara mare si au un impact foarte bun asupra clientilor, cresc credibilitatea afacerii tale si imbunatatesc imaginea firmei.
Vezi solutia noastra!!! Vezi solutia noastra!!! Vezi solutia noastra!!!