Promovare Home Servicii Contact Portofoliu
© 2015 Marketing Media

Promovarea online

Promovarea online nu se refera doar la site-uri web. Cand spun promovare online ma refer la promovarea afacerii in sine in mediul online. Este de la sine inteles ca existenta unui site este obligatorie pentru ca potentialii clienti vor dori informatii, iar cel mai repede le pot obtine din mediul online. La ora actuala, mediul online desfasoara mai bine de 70 % din cifra de afaceri a unei societati comerciale. De aceea “reclama este sufletul comertului”, indiferent ca discutam despre servicii sau produse. Promovarea online include atat SEO (Search Engine Optimization - optimizarea pentru motoare de cautare) cat si promovarea in mediile sociale online (Facebook, Pinterest, Instagram, StumbleUpon, Path, Tumbler, Twitter, etc). Marketing Media a dezvoltat o adevarata retea in acest sens, retea ce garanteaza un minimum de 20.000 de vizualizari zilnice. Aici putem discuta de promovare agresiva si sustinuta ulterior sau de promovare lenta si sigura. Promovarea agresiva se aplica in cazul produselor finite, recomandabila pentru servicii find cea putin mai lenta, dar cu efect mai mare. Dupa caz, elaboram studii de piata si propunem punctual oferte si moduri de promovare dupa necesitatile fiecarui client.

Promovarea traditionala

Promovarea traditionala implica eforturi financiare ceva mai mari si se desfasoara pe perioade mai scurte. Cand spun promovare traditionala ma refer la reclame in reviste de specialitate specifice domeniului de activitate, ma refer la clipuri publicitare, distributia de materiale publicitare si promotionale (magneti, pixuri, brichete, scrumiere, agende, calendare, pungi, fulare, tricouri, etc toate personalizate). Este evidenta implicatia financiara mai mare decat la mediul online pentru ca aici vorbim despre produse finite ce trebuiesc achizitionate pentru a fi personalizate. Prin reteaua dezvoltata de Marketing Media punem la dispozitia clientilor o gama larga de produse si servicii potrivite pentru orice buget. Tot ceea ce aveti de facut este sa ne contactati. 

Promovarea prin evenimente si parteneriate

Poate cea mai costisitoare dintre toate, dar cu siguranta si cea mai benefica. Aici vorbesc despre prezenta la targuri si expozitii nationale si internationale unde vizibilitatea este de necontestat. In acest caz, totul sta in maiestria reprezentantilor firmei tale. Reprezentarea cu materiale promotionale, asigurarea suportului logistic si informational precum si organizarea standului sunt atributii pe care Marketing Media le preia pentru tine in vederea asigurarii unei imagini profesionale si competetive. La acest capitol intra si promovarea prin evenimente de genul Galelor pe domeniu de activitate, sau Decernari de premii pe domenii de activitate sau Forumuri pe domeniu de activitate. Aici sunt implicate eforturi atat financiare cat si terte persoane din domeniul in care iti desfasori activitatea. Dupa caz, se pot face studii de piata si pentru acest fel de promovare, Mrketing Media venind cu solutia optima pentru tine. Tot la acest capitol intra si lansarile oficiale de website-uri, produse, deschideri de unitati de cazare sau de alimentatie publica. Lansarile se fac, de regula, in prezenta mai multor jurnalisti si blogg-eri, astfel asigurindu-se prezenta evenimentului atat in mediul online cat si i ncel traditional. Pentru acest tip de eveniment implicatiile financiare sunt destul de modeste in comparatie cu impactul in sine al proomovarii. Promovarea prin parteneriate este un fel de link-exchange traditional, respectiv organizatorul evenimentului asigura vizibilitatea ta in cadrul evenimentului, tu, la randul tau, urmind sa asiguri anumite servicii organizatorului evenimentului. Este un fel de “troc” traditional, respectiv serviciu contra serviciu. 
Promoveaza-te!!! Promoveaza-te!!! Promoveaza-te!!!